Посланикът на САЩ в България Джеймс Уорлик ще дискутира с членовете на Американската търговска камара темата: „Новото икономическо партньорство между САЩ и България – поглед в бъдещето ”

Прессъобщение

Посланикът на САЩ в България Джеймс Уорлик ще дискутира с членовете на Американската търговска камара темата:

„Новото икономическо партньорство между САЩ и България – поглед в бъдещето ”

Уважаеми колеги,

На 25 февруари 2010 г., четвъртък Американската търговска камара в България организира бизнес обяд с посланика на САЩ в България Джеймс Уорлик.

В началото на официалния обяд, който се предвижда да започне от 12:30 ч., посланик Джеймс Уорлик ще направи изказване и ще отговаря на въпроси на журналисти. Поканени са министри, депутати, членове на камарата.

Обядът ще се проведе в хотел Шератон, зала Роял. Осигурен е превод на български език.

За информация: Ирина Бачева, Връзки с обществеността, Американска търговска камара в България, Тел: 974 27 43, Мобилен: 0889 48 60 52, email: [email protected].

Моля потвърдете Вашето присъствие на посочените телефони или на е-мейла.

 

За Американска търговска камара в България:

Американската търговска камара в България подпомага развитието на бизнеса на своите над 300 компании членове, като създава среда за контакти между тях, посредничи в диалога с правителството и развива икономическите връзки между България и САЩ. Камарата е официален представител за България на Търговската камара на САЩ и член на Европейския съвет на Американските търговски камари.