Работна закуска с Робърт Л. Върнан, Президент на Pointman Leadership Institute

11.05.2011 г.

ПОКАНА

Работна закуска с Робърт Л. Върнан, Президент на Pointman Leadership Institute, 17.05.2011 г., вторник, 08:30 ч.

Уважаеми колеги,

Бъдете наши гости на работна закуска с Робърт Л. Върнан, Президент на Pointman Leadership Institute, който ще говори по темата: „Колко струва на бизнеса корупцията във властта”

Срещата ще се проведе на 17 май 2011 г., вторник, в Радисън Блу Гранд Хотел, зала Александър, от 08:30 ч. Гости на закуската, която се организира от Американската камара и посолството на САЩ в България, ще бъдат членове на камарата и журналисти с покани.

За Робърт Върнан

Робърт Л. Върнан е президент на Pointman Leadership Institute с 38-годишен професионален опит в Полицейското управление на Лос Анджелис. По време на закуската Робърт Л. Върнан ще дискутира как корупцията във властта подкопава икономическото развитие и каква цена плаща бизнесът за това. Като член на Европейския съюз България е призвана да се бори с корупционните практики, за да стимулира конкуренцията и по-високата ефективност на бизнеса. От друга страна засилването на прозрачността в управлението е ефикасна мярка за преодоляване последствията от икономическата криза. През последните 15 години ръководи международна група за провеждане на обучения по лидерство, с акцент върху етиката, на полицейски, правителствени и частни организации. Провежда обучения за над 50 000 лидери в 56 страни.

Поканата е лична. Моля потвърдете Вашето присъствие на:

Ирина Бачева, Връзки с обществеността, Американска търговска камара в България, Тел: 974 27 43, Мобилен: 0889 48 60 52, e-mail: [email protected]