Правителствени приоритети и политики през новия програмен период и многогодишната финансова рамка на ЕС за 2014 – 2020 г.

25.01.2013 г.

Прессъобщение

 

Уважаеми колеги,

Министър-председателят Бойко Борисов ще говори пред членовете на Американската търговска камара по темата:

“”Правителствени приоритети и политики през новия програмен период и многогодишната финансова рамка на ЕС за 2014 2020 г.”

На 29 януари 2013 г., вторник, в хотел Шератон София, зала Роял

 

Програма:

12:15 – 12:30 ч. – регистрация, кафе, напитки

12:30 – презентация на министър-председателя

Презентацията на премиера е открита за медиите. Срещата ще продължи с работен обяд с членовете на камарата.

На работната среща са поканени министрите Делян Добрев, Ивайло Московски, Сергей Игнатов, Тотю Младенов. Участие в срещата потвърдиха посланиците на 18 страни у нас, сред тях – на САЩ, Япония, Ирландия, Финландия, Испания, Дания, Турция, Сърбия. Над 150 представители на бизнеса също ще присъстват.

Входът за журналистите е с прес карта. Моля потвърдете Вашето присъствие на посочените телефони или на е-мейла.

За информация: Ирина Бачева, Връзки с обществеността, Американска търговска камара в България, тел: 02 974 27 43

За Американска търговска камара в България: Основана през 1994 г., Американската търговска камара в България подпомага развитието на бизнеса на своите над 300 компании членове, като създава среда за контакти между тях, посредничи в диалога с правителството и развива икономическите връзки между България и САЩ. Камарата е официален представител за България на Търговската камара на САЩ и член на Европейския съвет на Американските търговски камари. Повече на: www.amcham.bg