Дискусия на Американската търговска камара и правителството

Прессъобщение

 

Дискусия на Американската търговска камара

и правителството на тема:

„Приоритети на българското правителство през 2016 година: Политики и мерки за насърчаване на икономическия растеж”

 

25 март, петък, София Хотел Балкан,

зала Роял от 11:00 часа

 

Уважаеми колеги,

Американската търговска камара организира дискусия с правителството на тема: „Приоритети на българското правителство през 2016 година: Политики и мерки за насърчаване на икономическия растеж”.

В срещата с бизнеса ще участват заместник министър-председателят по европейските фондове и икономическата политика Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, министърът на правосъдието Екатерина Захариева, министърът на околната среда и водите Ивелина Василева, министърът на икономиката Божидар Лукарски и министърът на енергетиката Теменужка Петкова.

Сред официалните гости ще бъдат представители на Президентството, заместник-посланикът на САЩ Мартина Стронг, дипломати, български и международни компании.

Срещата на министрите с бизнеса е открита за медиите. Регистрацията на медии ще започне в 10,30 часа. Дискусията се предвижда да продължи до 12,30 часа, след което ще има работен обяд между фирмите-членове на камарата.

Моля потвърдете вашето присъствие.

За контакти и регистрация: Ирина Бачева, Връзки с обществеността и публикации, Американска търговска камара в България, Тел.: 974 27 43,

e-mail: irinaetamcham.bg

Американската търговска камара в България (AmCham) е основана през 1994 г. като доброволна независима организация, обединяваща американски, български и международни компании с представителства в страната. Камарата издава месечното списание „AmCham Bulgaria Magazine” (AmCham magazine) и Visit Europe guide Visit Europe; www.amcham.bg; LinkedIn